Veelgestelde vragen 

VERZENDEN EN BEZORGEN

Meer weten over het verzenden en bezorgen van uw bestelling? Lees hieronder meer over de verpakking, verzendkosten en levertijd.

BEZORGING
Bestellingen van Het Wijnkasteel worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zal de vervoerder een kaart in de brievenbus achterlaten. Hierop staat een telefoonnummer van de vervoerder vermeld. De ontvanger kan vervolgens een dag afspreken wanneer de vervoerder opnieuw langskomt om de zending af te leveren. Ook kan het voorkomen dat het pakket bij één van de buren wordt afgegeven. Uiteraard zal de ontvanger hiervan ook op de hoogte worden gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus.

De verzendkosten zijn inclusief kosten voor de leeftijdscheck.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten worden als volgt berekend:

  • 1 fles: € 11,50 / Waddeneilanden: € 16,00
  • 2-12 flessen: € 11,50 / Waddeneilanden: € 16,00
  • 13 of meer flessen: Gratis

VERPAKKING

De flessen van Het Wijnkasteel worden verzonden in een speciale verpakking. Deze verpakking is speciaal ontworpen om tijdens het transport de flessen niet te beschadigen. Mocht er echter tijdens het transport toch een beschadiging optreden, zal hetwijnkasteel.nl zo spoedig mogelijk u schadeloos stellen.

LEVERTIJD

Bestellingen welke op werkdagen voor 12:00 uur zijn geplaatst kunnen de volgende dag bezorgd worden, indien de producten op voorraad zijn. U kunt ook een voorkeursdatum opgeven (bij opmerkingen) waarop de bestelling bezorgd wordt. Een tijdstip aangeven is helaas niet mogelijk.

Bestelde producten kunnen na 100 dagen niet meer geretourneerd worden.