Bestellen en betalen

Heeft u vragen over het bestelproces bij Het Wijnkasteel? Lees dan deze pagina even goed door. Het Wijnkasteel wil het bestellen zo gemakkelijk mogelijk maken voor u!

Winkelen op Het Wijnkasteel

Heeft u alles kunnen vinden in onze webshop? Dan is het tijd om uw bestelling te plaatsen. Het plaatsen van de bestelling bij Het WijnKasteel is eenvoudig, veilig en snel. Om het bestellen nog gemakkelijker te maken, hebben we hieronder het proces duidelijk uitgelegd in vijf stappen.

1. Gegevens invullen of account aanmaken

Vul uw gegevens in, onder andere uw factuuradres en verzendadres. U kunt hier kiezen of u direct een account wil aanmaken. Vul in dat geval ook uw gewenste wachtwoord in.

2. Betaalmethode kiezen

Afrekenen kan bij Het WijnKasteel.nl middels iDeal, Mister Cash, PayPal of onder rembours. Selecteer de bank waar u bent aangesloten. Vervolgens kunt u via internet bankieren de betaling voldoen. Voor het betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.

3. Overzicht van uw bestelling

De webshop laat nu een overzicht zien van de artikelen en aantallen in uw winkelwagen. Voordat u de bestelling bevestigt, wordt gevraagd akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

4. Betalen in uw eigen veilige iDeal omgeving

Nu opent een pagina met uw eigen veilige iDeal omgeving, vul hier uw gegevens in en klik op betalen. Een andere optie is om achteraf te betalen, met behulp van rembours.

5. Bedankt!

De bestelling is gelukt! Het WijnKasteel gaat nu aan de slag met het verwerken van uw bestelling. We zien u graag nog eens terug bij HetWijnkasteel.nl!