Els Caçadors Maçanet de Cabrenys |Spanje| Juli 2023

Els Caçadors Maçanet de Cabrenys |Spanje| Juli 2023

Een geweldige plek om nieuwe energie op te doen.  Als u een bezoek plant aan de regio Alto Ampurdán in de oostelijke Pyreneeën kun je hier beginnen. Gelegen in de kelder van het gelijknamige hotel, komt het spel van contrasten als een aangename verrassing. De inrichting met een combinatie van stevige gewelfde plafonds, met stenen muren die het perfecte contrapunt vormen. voor de op ontwerpers geïnspireerde lampen en witte meubels.

De traditionele, regionaal geïnspireerde keuken wordt enigszins verrassend aangevuld met enkele gerechten uit het Verre Oosten! gestoeld op de Catalaanse keuken.

Tijdens de ontspannende dagen kun je hier geweldig genieten van de Catalaanse keuken. Met onder andere Sepia, octopus, lam en andere traditionele gerechten. Els Caçadors Maçanet de Cabrenys |Spanje| Juli 2023

Het menu draagt ​​de stempel van chef-kok Santi Valls Xicoira. Opgegroeid op het fornuis in de thuiskeuken en die zijn carrière begon met het kijken naar zijn ouders en grootouders die traditionele huisgemaakte gerechten kookten.

Zijn passie voor koken bracht hem naar gerenommeerde restaurants in de Empordà, waar hij de gerechten uit de traditionele Catalaanse keuken perfectioneerde. Daarnaast zijn ze erkend met de Bib Gourmand.

Het hotel Els Caçadors de Maçanet is de ideale plek om een ​​paar ontspannende dagen door te brengen met familie en de prachtige natuurgebieden van de omgeving te verkennen. Duik in ons zwembad en ervaar het ontspannen leven in de bergdorpjes.

https://hotelelscassadors.com/