Els Caçadors Maçanet de Cabrenys |Spanje| Juli 2023

Els Caçadors

Een geweldige plek om nieuwe energie op te doen.  Als u een bezoek plant aan de regio Alto Ampurdán in de oostelijke Pyreneeën kun je hier beginnen. Gelegen in de kelder van het gelijknamige hotel, komt het spel van contrasten als een aangename verrassing. De inrichting met een combinatie van stevige gewelfde plafonds, met stenen muren die het perfecte contrapunt vormen. voor de op ontwerpers geïnspireerde lampen en witte meubels.

De traditionele, regionaal geïnspireerde keuken wordt enigszins verrassend aangevuld met enkele gerechten uit het Verre Oosten! gestoeld op de Catalaanse keuken.

Tijdens de ontspannende dagen kun je hier geweldig genieten van de Catalaanse keuken, met onder andere Sepia, octopus, lam en andere traditionele gerechten.