Le Pré du Moulin | Maison Alonso | Hôtel & Restaurant | juli 2023

In het hart van het kleine Provençaalse dorpje Sérignan du Comtat, omgeven door beroemde wijngaarden, verwelkomt Le Pré du Moulin u in een prachtig 17e-eeuws huis. Het ***hotel, voorheen een molen en gemeenteschool, is volledig gerenoveerd voor het comfort van zijn gasten.

Een welkomen tussenstop op weg naar Spanje. Een prachtige, rustige locatie en de mooie gerenoveerde molen waren een plezier om de nacht door te brengen. Goede parkeermogelijkheid. Ontbijt goed, wel frans ontbijt . Extra wensen geen probleem .

De keuken goed. Deze staat ook aangeschreven door Michelin. Het was zeker sterwaardige kwaliteit, maar door de helaas niet zo sterke bediening en gastvrouw niet hoger aangeschreven. Ook hier heeft de corona er ingehakt en hebben ze de laatste jaren niet kunnen investeren. Maar de keuken was perfect, dus een goede stop.

We aten een mooie Ceviche van zeebrasem en een geweldige Lamskoteletten uit de streek (Vaucluse). Als dessert een mooi citroentaartje met eiwitschuim. Het zal natuurlijk niemand verbazen dat we de vakantie starten met een Kir Royal en bij de gerechten een mooi wijn uit de streek dronken.

Niet te vergeten! Het buitenzwembad en het solarium, de met bomen omzoomde tuin, het terras, het gezellige interieur nodigen u uit om te genieten van het zoete leven in de Haut-Vaucluse.