Magnolia ** | Logiano FC |Italië| Mei 2023

EEN SPANNENDE ONTDEKKING VAN SMAKEN, KLEUREN, TEXTUREN,

Het restaurant is in 2003 ontstaan ​​uit een idee van Alberto Faccani om zijn gasten te betrekken bij een ongewone smaakbeleving van plezier, passie voor pure smaken en harmonieuze combinaties.

We kwamen hier bij toeval terecht en waren zeer verrast. Verrast door de mooie texturen van de gerechten en ook zijn nog acceptabele prijzen voor een 2 sterren restaurant. (€ 140,00)

Je hebt hier de keuze uit 3 menu’s, allen de zelfde prijs. Menu Magnolia, Menu Klassiek en Menu de Proeverij. Uiteraard zijn we gegaan voor het Magnolia menu. We zaten aan een mooie tafel met geweldig uitzicht over de Toscaanse valleien. Je hebt hier ook de mogelijkheid tot slapen in de diverse hotelkamers.

De keuken van Alberto Faccani is een keuken gebaseerd op de kwaliteit en verbetering van lokale grondstoffen, op het experimenteren met nieuwe smaken en texturen: een formule waarmee hij twee Michelin-sterren heeft gewonnen. Het zijn de heuvels van Longiano die tegenwoordig Magnolia Ristorante huisvesten dat, met de zee van Cesenatico in zijn hart, verhuist naar Villa Margherita waar het, tussen natuur en geschiedenis, een keuken zal blijven aanbieden die gebaseerd is op de verbetering van grondstoffen.

https://www.magnoliaristorante.it/