Le Moulin de La Gorce * | Roche sur l’Abeille | Frankrijk | Juli 2022

Le Moulin de La Gorce * | Roche sur l’Abeille | Frankrijk | Juli 2022

Dit mooie gebouw Le Moulin de La Gorce * | Roche sur l’Abeille | Frankrijk | Juli 2022 uit de 16e eeuw staat in het groene, glooiende landschap van de Limousin in de Haute Vienne. Het hotel en restaurant Le Moulin de La Gorce, genesteld naast een vijver  Dit domein wordt omgeven door een beschermde natuurlijke omgeving die een gevoel van sereniteit geeft aan uw verblijf of uw maaltijd.

We verbleven hier 2 dagen, waar we genoten van de 2 restaurants. Restaurant Le Moulin De La Gorce getooid met 1 michelin ster en een avond in de Bistro « La Table Du Moulin »

Beide avonden op het terras gegeten met schitterend uitzicht over het meer.

De gastronomische keuken van Pierre Bertranet is gebaseerd op de beste producten van de natuur. Van lokale tradities – kastanjes, lokaal geproduceerd vlees, wilde paddenstoelen – tot vis. Tarbot en Zonnevis of Bretonse kreeft, om nog maar te zwijgen van truffels uit de naburige Périgord, zowel in het Restaurant als in de Bistro.

De gastronomische keuken van Pierre Bertranet is gebaseerd op de beste producten uit de natuur. Van lokale tradities – kastanjes, lokaal geproduceerd vlees, wilde paddenstoelen – tot vis zoals tarbot en John Dory en Noorse of Bretagne-kreeft. En natuurlijk niet te vergeten de truffels uit het naburige Périgord. Fruit, groenten, vlees en zuivelproducten: ze hebben allemaal hun intrinsieke waarde en vertellen elk een eigen verhaal.

Om uw maaltijd te begeleiden, kunt u onze wijnkaart raadplegen, met meer dan 800 keuzes uit Franse wijngaarden. Daarnaast kunt u kiezen voor de Bistro. Zodra u de drempel van La Table du Bistrot oversteekt, wordt u zich bewust van de gemoedelijke sfeer. Vanaf uw tafel kunt u het keukenpersoneel aan het werk zien. In de eetkamer heerst een levendige drukte, gecombineerd met een rustige dinerervaring. Een vriendelijk woord, een glimlach, een luisterend oor… dit is de echte bistrotspirit van La Roche l’Abeille.

Wat de decoratie betreft, concentreert La Table du Moulin zich op eenvoudige en authentieke materialen, die de kookstijl weerspiegelen: hout, steen, en wit porselein dat bij elk gerecht past.

 

 

 

 

https://www.moulindelagorce.com/en/