Le Moulin de La Gorce * | Roche sur l’Abeille | Frankrijk | Juli 2022

Le Moulin de La Gorce * | Roche sur l’Abeille | Frankrijk | Juli 2022

Dit mooie gebouw uit de 16e eeuw staat in het groene, glooiende landschap van de Limousin in de Haute Vienne. Het hotel en restaurant Le Moulin de La Gorce, genesteld naast een vijver  Dit domein wordt omgeven door een beschermde natuurlijke omgeving die een gevoel van sereniteit geeft aan uw verblijf of uw maaltijd.

We verbleven hier 2 dagen, waar we genoten van de 2 restaurants. Restaurant Le Moulin De La Gorce getooid met 1 michelin ster en een avond in de Bistro « La Table Du Moulin »

Beide avonden op het terras gegeten met schitterend uitzicht over het meer.

De gastronomische keuken van Pierre Bertranet is gebaseerd op de beste producten van de natuur. Van lokale tradities – kastanjes, lokaal geproduceerd vlees, wilde paddenstoelen – tot vis. Tarbot en Zonnevis of Bretonse kreeft, om nog maar te zwijgen van truffels uit de naburige Périgord, zowel in het Restaurant als in de Bistro.

 

 

 

 

https://www.moulindelagorce.com/en/