Jonge wijnmaker van het jaar 2021

Jonge wijnmaker van het jaar 2021

Als meesterblender van Kopke heeft Carlos Alves een belangrijke rol gespeeld in het handhaven van de hoge kwaliteitsstandaard waar het merk om bekend staat. Hij combineert traditionele methoden met innovatieve technieken om unieke en verfijnde portwijnen te produceren.

Aníbal Coutinho, een gerenommeerde criticus van de oenologie en voorzitter van de jury van de W Awards, prees Carlos Alves voor zijn vakmanschap en toewijding aan het vak. Hij prees zijn vermogen om precies de juiste mix van druivensoorten en leeftijden te vinden om portwijnen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Deze prestigieuze prijs van Jonge Wijnmaker van het Jaar 2021 is een erkenning van het harde werk en de passie van Carlos Alves voor de kunst van het blenden. Het bevestigt zijn positie als een van de meest getalenteerde en veelbelovende wijnmakers in de branche.

Carlos Alves zelf is bescheiden over zijn prestatie en dankbaar voor de erkenning die hij heeft ontvangen. Hij ziet deze prijs als een aanmoediging om door te blijven gaan met het streven naar excellentie in zijn vak.

Als meesterblender van Kopke zal Carlos Alves blijven streven naar perfectie in elk glas portwijn dat hij produceert. Zijn talent en toewijding zorgen ervoor dat de portwijnen van Kopke blijven behoren tot de beste ter wereld. Met deze bekroning als Jonge Wijnmaker van het Jaar heeft hij zijn plaats als een van de groten in de industrie meer dan verdiend.