Wijn-spijsavonden met Kookstudio Hoeksche Waard

Wijn-spijsavonden met Kookstudio Hoeksche Waard

Sinds dit jaar heeft Het Wijnkasteel een prettige partner gevonden in Kookstudio Hoeksche Waard. Kookstudio Hoeksche Waard heeft door de Corona-crisis gemerkt dat er weer meer aandacht is gekomen voor het uitgebreid zelf koken.

,,Mensen moesten verplicht thuisblijven en gaven zichzelf een cadeau door zich – al dan niet vanwege de situatie – meer te verdiepen in de keuken. Ook doordat zij op televisie opeens wel kennisnamen van kook- en bakprogramma’s,’’ aldus Michka van Kookstudio Hoeksche Waard.

In oktober en november organiseert Kookstudio Hoeksche Waard samen met het Wijnkasteel wijn-spijsavonden voor een selectief gezelschap, waarbij gerechtjes bij bijzondere wijncombinaties worden bereid.

De kookstudio gelegen in het pittoreske dorpje Numansdorp. De kookstudio biedt diverse kookworkshops en culinaire activiteiten voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu wilt leren koken met verse streekproducten, een specifieke kooktechniek onder de knie wilt krijgen of gewoon gezellig wilt koken.

Dit met vrienden of familie, bij Kookstudio Hoeschewaard ben je aan het juiste adres. De ervaren en gepassioneerde koks staan klaar om je te begeleiden en te inspireren in de keuken. Kom langs en ontdek de wereld van smaken en geuren bij Kookstudio Hoekschewaard!

De kookstudio biedt verschillende workshops en thema-avonden aan, zoals bijvoorbeeld een sushi workshop, een BBQ workshop of een Italiaanse kookavond. Ook kun je hier terecht voor private dining en catering op maat voor speciale gelegenheden.

Chef Mischka Chel heeft een passie voor koken en deelt graag haar kennis en ervaring met anderen. Met verse en lokale ingrediënten worden heerlijke gerechten bereid en samen gegeten. Een bezoek aan Kookstudio Numansdorp Mischka Chel staat garant voor een gezellige en smaakvolle ervaring!

Lees voor meer informatie dit artikel.