Wine-Searcher Retailer Awards Hetwijnkasteel

Wine-Searcher Retailer Awards Hetwijnkasteel

De Wine-Searcher Retailer Awards erkennen de beste wijnretailers ter wereld. Op basis van een aantal criteria zoals selectie, prijsstelling, service en algehele klanttevredenheid. Daarom is deze onderscheidingen zijn zeer begeerd in de wijnindustrie en worden beschouwd als een teken van uitmuntendheid voor detailhandelaren. Deze zullen zich inzetten voor het leveren van wijnen van topkwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice.

Winnaars van de Wine-Searcher Retailer Awards worden geselecteerd op basis van een combinatie van klantrecensies. Beoordelingen van experts en reputatie in de sector. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder Beste algehele detailhandelaar. Beste online detailhandelaar, Beste fysieke detailhandelaar, Beste wijnselectie en meer.

Door erkend te worden met een Wine-Searcher Retailer Award kan een detailhandelaar zijn geloofwaardigheid en zichtbaarheid in de sector vergroten, nieuwe klanten aantrekken en zijn reputatie als topwijnbestemming verstevigen. Het is een prestigieuze eer die retailers onderscheidt van hun concurrenten en hun toewijding laat zien om een ​​uitstekende wijn aankoop ervaring te bieden.

Wederom heeft Hetwijnkasteel Wine-Searcher Retail Awards in de wacht gesleept!  Daarmee pakt Hetwijnkasteel ieder jaar weer prijzen.

https://www.wine-searcher.com/merchant/69663-hetwijnkasteel

Hebben we in 2018 2 gouden & en 1 zilveren binnengehaald.
Goud-Bordeaux lijst Zuid-Holland
Goud-Portugese lijst & Zilver Over-All

in 2020 niet uitgedeeld i.v.m. corona

2021 zijn we weer in de prijzen gevallen met de zilveren Awards voor Portugal en Bordeaux