Downey lanceert Wijn Fraude Website

Downey lanceert Wijn Fraude Website

Downey lanceert Wijn Fraude Website. Maureen Downey is een consultant in vervalste wijn, en was nauw betrokken bij de Rudy Kurniawan Proces.  Maureen Downey is een consultant in vervalste wijn. Een van de beste wijn fraude onderzoekers van de wereld om er voor te zorgen dat de verkopers en verzamelaars zich kunnen beschermen tegen oplichters.

Maureen Downey, de goede wijn authenticator en consultant die instrumenteel is in het terugdringen van fraude. Daarom  de lancering van een nieuwe website genaamd www.WineFraud.com   (maart 2015.)

Het abonnement op de website zal een bron voor verkopers en kopers van fijne en zeldzame wijnen zijn. Het verstrekken van informatie over wijn namaak en wijn legalisatie. De vrije  gedeelte van de website zal een lijst van leden leverancier, deze zullen zijn persoonlijk doorgelicht bevatten.

De 16 meest vervalste Wijnen

Vijf manieren van Wijngaard Vervalsingen

10 Years “precies goed” voor wijn Bedriegster Rudy

Downey, die Consulting verhandelt, zegt dat door haar berekening van de totale waarde van nep wijn Kurniawan en zijn veronderstelde handlangers tussen 2002 en 2013 $ 130.000.000 hebben gedumpt op de markt. De waarde van deze wijnen vandaag de dag  is aanzienlijk meer dan het dubbele, en veel van deze zijn nog steeds op de markt, beweert ze.

Als voorbeeld, Kurniawan verkocht nep 1962 DRC Romanée-Conti in de periode 2003-2004 voor ongeveer $ 3000- $ 4000. Vandaag de dag,  in de database Wine Searcher toont een fles van dezelfde wijn om de moeite waard te zijn een gemiddelde van $ 11.500, en volgens Downey zijn er tal van vervalsingen van dezelfde wijn die nog steeds circuleren.

Zij merkte op dat de meeste van de belangrijkste verzamelaars wisten van het probleem lang voordat Kurniawan was gearresteerd , maar dat anderen niet voldoende hebben aangepast.

De nieuwe website zal een “Wine Authentication 101”, die alles te maken met namaak, maar niet genoeg informatie geven voor would-be vervalsers tot het nemen van het “beroep”. Het zal ook de verhalen van alle belangrijke wijn fraudeurs publiceren met betrekking tot namaak en authenticatie.

Op de site zal een diepgaande blik op frauduleuze carrière van Rudy Kurniawan staan.

Downey zegt dat haar team de meest uitgebreide database met informatie heeft.

Na enkele maanden dat Chai Consulting besteed catalogiseren en fotografisch bewijs.

Grote aantallen valse etiketten werden gevonden bij Kurniawan’s huis.

WineFraud.com is van plan om een logo te maken voor gebruik door haar professionele leden leverancier op hun eigen sites om aan te geven dat zij zich volledig inzetten voor de bestrijding van vervalsingen en up-to-date over de kwestie.

Deze leden zullen zijn doorgelicht door Chai Consulting op basis van kennis van de verkopen in het verleden. Iedereen die bekend is met het bedrijf om moedwillig onverantwoord of zelfs onwetend.  Zullen niet worden toegelaten om lid te zijn te worden.