Welkom bij het Wijnkasteel

Welkom bij het Wijnkasteel

Wijn is voor iedereen verschillend. Dé beste wijn bestaat niet. De beste wijn is de wijn die jíj het lekkerste vindt. Dat is de filosofie van Het Wijnkasteel.

Welkom bij het Wijnkasteel uit Mijnsheerenland, is een onafhankelijke wijnimporteur die gespecialiseerd is in verrassende, karaktervolle en gastronomische wijnen.

Het Wijnkasteel voert wijnen van over de hele wereld, waarbij Franse wijnen een grote rol spelen. Eigenaar Bram van der Pligt koopt veel van zijn wijnen rechtstreeks bij de wijnmaker in. Hij heeft een goede en directe relatie met de wijnmaker, kent de verschillende wijngaarden en weet alles over de jaargangen. En als voormalig kok en horecaondernemer kent hij klappen van de zweep, waardoor hij het assortiment wijnen zo heeft samengesteld, dat u als liefhebber optimaal kunt genieten van goede wijnen.

De specialiteit van Het Wijnkasteel zijn karaktervolle wijnen, liefst gemaakt van één inheems druivenras. Bij de grote commerciële wijnhuizen blijft Het Wijnkasteel liever uit de buurt en daarom vindt u de wijnen ook niet in de supermarkt.

Het Wijnkasteel levert exclusief aan de betere horeca en wijnspeciaalzaken. Voor bedrijven en particulieren is een speciaal assortiment samengesteld dat aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet.

Bedrijven en particulieren kunnen de wijnen van Het Wijnkasteel via de webshop bekijken en bestellen. Door de snelle en flexibele service kunnen uw bestelde wijnen vrijwel dagelijks door heel Nederland afgeleverd worden.

Andere diensten van Het Wijnkasteel: https://www.hetwijnkasteel.nl/

  • Verzorgen van wijncadeaus en relatiegeschenken
  • Taxeren, aankopen of verkopen van wijnkelders
  • Verzorgen van wijnproeverijen op locatie, bij u thuis en bij bedrijven.